Over ons

vettetaart-over-ons

Bij Vettetaart maken we ambachtelijke taarten, cupcake’s en mokken voor je tuinvogels. Op deze manier kan je de vogels in je tuin blij maken met gezonde en natuurlijke voeding voor tijdens de koude dagen.

Hoe we op het idee gekomen zijn?
De Vettetaart is ontstaan uit een passie voor koken en een liefde voor de natuur. Deze twee gecombineerd zorgden voor het unieke recept voor vogeltaarten. 

Vogels
Een wereld zonder vogels is haast niet in te denken. Vogels zijn heel belangrijk voor de mensen. Vogels eten namelijk insecten, ze bestuiven planten, verspreiden zaden en ruimen zelfs de natuur op. Dit is maar een kleine greep uit alle essentiële dingen die de vogels voor ons doen. 

Bij vettetaart.nl worden al onze producten met de hand en veel liefde gemaakt.

Onze taarten
Onze diervriendelijke en rijkelijk versierde taarten voor vogels zijn zowel een genot voor je oog, als voor de smaakpapillen van de vogels in uw tuin. Met deze taarten help je jou gevleugelde vriendjes om de koude wintermaanden door te komen en je geeft ze ook daarna nog een extra boost tijdens het broedseizoen. 

Ons doel
Ons doel is niet enkel om vogels naar de tuin te trekken voor eigen vermaak. We willen de vogels ook echt ondersteunen in de winter en het aankomende broedseizoen met behulp van gezonde en natuurlijke voeding.

Wist je dat: buitenvogels na een koude winternacht wel 5 tot 10% lichaamsgewicht verliezen.

Waarom kopen bij vettetaart.nl?
Elk product wat wij verkopen is met zorg en gezonde/natuurlijke ingrediënten samengesteld. Naast dat elk van onze producten op een verantwoorde diervriendelijke manier gemaakt is steunen wij samen de vogeltjes tijdens deze koude winterdagen waarin er moeilijk aan voedzaam eten te komen is.

Updating…
  • Geen producten in je winkelmand.